Kindermisbruik online stijgt fors

Britse waakhond: 80.000 sites slechts topje van ijsberg

Het aantal websites met beelden van seksueel misbruik van kinderen is wereldwijd met bijna 40 procent gestegen. Opmerkelijk: de criminelen die met deze gewelddadige beelden veel geld verdienen, opereren vooral vanuit Europa en nog het meest vanuit Nederland.
Mijn mening: dit verwondert mij niet, alles ligt volgens mij nog maar eens bij het geloof… Ik heb in mijn leven al veel contact gehad met Nederlanders en jaren lang keken wij Vlamingen op naar hen. In Nederland is alles zoveel beter voor een Vlaming, ik heb dat ook een tijdje gedacht hoor en laat ons duidelijk zijn ze weten ” iets” van aanpakken en als ze het niet kunnen aanpakken slagen ze er toch in zich “er uit te lullen”…
Maar zijn ze “überhaupt” beter? Wel Nederland draagt een streng gelovige (calvinistische) geschiedenis met zich mee. Een Nederlander zal nooit zo uitbundig uit de bol gaan als wij. En dat we beter eten hebben en bier dat is al lang duidelijk.
Maar Nederlanders hebben ook vaak iets “verborgen” in zich, zo een kantje wat best het daglicht niet mag zien. O ja ze zijn heel open hoor en alles moet bespeekbaar zijn, tenminste zolang het hun comfortzone niet binnendringt …
Dat er op die manier een pak gefrustreerden rondlopen lijkt me ook duidelijk dan. Katten gaan vergiftigen en s’zondags in de kerk zitten is ook iets typisch Hollands.
Maar porno en nog miljoen keer ergere dingen,
want VAN KINDEREN EN DIEREN BLIJF JE AF,
dat daar Nederland ook weer aan de top staat, net als drugs, dat vind ik VERSCHRIKKELIJK !!!
Werk daar maar eens aan Nederlandse noorderburen, daar kunnen jullie veel leren van jullie Bourgondische zuiderburen …
Deel dit hier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: