Ik denk dat ik perfect weet waarom Elon Musk Twitter kocht …

Soms, af en toe, krijgt onze aardbol een gek op bezoek, noem hem Hitler of noem hem Poetin, wat is er in de naam, niks dus. Geen inhoud en ze zorgen voor dood en verderf, ze houden de mensheid enkel wat tegen van hun énige taak op deze planeet en dat is LEVEN.

Maar laat het een troost wezen: er zijn ook af en toe mensen die voor verandering zorgen, noem het maar de mensen die onze planeet mooier willen maken. Heel lang geleden noemden we ze misschien wel profeten, of visionairs of gewoon kunstenaars , artiesten.

Elon Musk is ongetwijfeld een man met een visie, zoveel mag intussen wel duidelijk zijn. Geboren op 28 juni 1971 in Pretoria verkocht hij al op 12-jarige leeftijd zijn eerste “Basic” programma wat hij ineen knutselde op zijn Commodore… Ik ken die tijd en dat toestel vrij goed want in 1984 speelde ik er ook voor eerst mee, ik kende de Basic “Go to en loop en random” termen ook. Ik was er onmiddellijk door gefascineerd en mijn omgeving lachte mij uit. Dat computer gedoe is toch iets voor kinderen, jij bent 24 jaar waar zit uw verstand… Intussen blijkt dat “DAT SPEELGOED” voor een groot deel ons leven bepaald niet? 

Elon haalde op 24-jarige leeftijd een Bachelor of Science-diploma in Natuurkunde van Penn’s College of Arts and Sciences haalde en een Bachelor of Arts Economie aan de Wharton School of the University of Pennsylvania. Dat geluk heb ik nooit gehad maar ik ben nooit afgunstig en in tegendeel zeer gelukkig dat mensen kansen krijgen en benutten in hun leven, je hebt maar één leven, gebruik uw talenten goed! In 1995, 24 jaar oud, verhuisde Musk naar Californië om in de natuurkunde te promoveren aan Stanford University, maar verliet de universiteit na twee dagen om zelf bedrijven op te richten op het gebied van internet, duurzame energie en de ruimte. In 2002 kreeg hij het Amerikaanse staatsburgerschap.

Met de oprichting van een betaalplatform, nu het huidige PayPal, wist Musk voldoende geld op te halen voor zijn verdere plannen. SpaceX is ongetwijfeld het meest prestigieuze bedrijf op dit ogenblik , naar Mars op

ontdekking gaan, het nieuwe “Starlink” programma waarbij straks meer dan 30.000 satellieten een Internet netwerk gaan vormen om onze planeet heen.

En laat daar nu precies de LINK MET TWITTER op het toneel komen! Er is blijkbaar nog niemand buiten Elon Musk zelf die daar de waarde in ziet, maar de kleine katman wel …

Door Twitter aan te kopen zal Elon Musk er moeten in slagen IEDEREEN OP DEZE PLANEET TE VERBINDEN !!! MET VRIJE MENINGSUITING BOVEN ALLE REGERINGEN HEEN! Dat is wellicht zijn plan en zijn agenda voor de toekomst. Het is een nobele gedachte alleen wie gaat waken over de oprechtheid van één persoon, een man die zich zoveel macht zou kunnen toe eigenen, kan die ook geen “tilt” slaan op een bepaald moment vraagt de kleine katman zich af…

Alleen de toekomst zal uitwijzen hoe onze planeet door de zoveelste crisis geraakt, feit is zeker: katten krijgen jullie niet kapot omdat ze niet samen hokken met anderen, ze kunnen hun plan trekken, ook alleen als het moet, ze vallen altijd op hun vier poten, ze geven nooit op. In al hun kleinheid zijn katten voor mij … De hoogste bron van inspiratie voor … de mens. Dus ELON MUSK KIJK GOED HOE KATTEN LEVEN, HET KAN ONS HELPEN IN HET VREDESPROCES…

ELON MUSK 26/04/2022 > (TWEET)

Met “vrijheid van meningsuiting” bedoel ik gewoon dat wat overeenkomt met de wet. Ik ben tegen censuur die veel verder gaat dan de wet. Als mensen minder vrijheid van meningsuiting willen, zullen ze de regering vragen om wetten in die zin aan te nemen. Daarom is voorbijgaan aan de wet in strijd met de wil van het volk.

Deel dit hier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: