Nieuwjaarsbrief 2022 van de keine katman

Eind 2015 heb ik een internationale vzw opgericht bij de notaris dus (met akte en kosten dus). Een kleine organisatie voor kleine dieren, levende wezens op onze planeet, de katten.

Dankzij allerlei marktjes en ja zelfs een eigen biertje ‘Blauwe Rus’, konden we een beetje inkomsten vergaren. Hoewel we van de eerste maand al bezoek kregen van de “Economische inspectie” , Kattenadvies zou opgericht zijn om mezelf te verrijken … Tot de inspecteur zag dat de anonieme klacht er ééntje was van een smerig afgunstig crapuul , we mogen zijn naam niet weten uiteraard…

We kregen nooit één euro van de overheid en zouden die uit principe niet eens willen. Ik rijd met men eigen wagen, kocht mijn eigen food-trailer en zelfs een opslagruimte allemaal op EIGEN kosten , dus niet op kosten van de vzw zoals de “zwart/blauwe” poedel, u allen gekend in Vlaanderen. Bij ons zijn GEEN WERKINGSKOSTEN, het is mijn hobby en die kost me persoonlijk veel geld , dus jaloers moet niemand zijn!

Toch staat het water meer dan ooit aan de lippen, de covid pandemie heeft in één “legale” klap ervoor gezorgd dat we al twee jaar “gebroodroofd” worden/zijn! Dit is een dictatuur onwaardig! En  zeggen dat ik persoonlijk zeventien jaar aan een “Liberale partij” gaf! Ik wou de gemeenschap een kans geven, ik wou ze vertrouwen maar werd belogen, bestolen en nu zelfs opnieuw gebroodroofd door de zogenaamde liberalen!
NOG GEEN EURO mocht onze organisatie ontvangen, zelfs niet van de rijke familie De Croo uit Michelbeke en ja vader Herman weet heel goed wie ik ben. Ze houden van dieren , ja dat zal wel … EIGEN DIEREN EERST zeg ik dan , laat me niet lachen …

Vorig jaar zijn we begonnen hier in Spanje, waar ik al enkele jaren ook probeer goed te doen voor de katten, met samenwerkingen. Eerst steunden we een oudere dame met liefst 150 katten. Nu hebben we een project waar we met hart en ziel achter staan “Het Spaanse Kattenbos”. Het is een UNIEK project waar meer dan zestig katten, gedumpt door de Spaanse Costa Blanca mensen, waaronder veel vakantiegangers , een thuis krijgen. Ze worden niet geadopteerd en mogen er vrij leven tot ze sterven , een seniorie laat ons maar stellen. De oprichtster is een zielsverwante, want ook zij werd dertig jaar gebruikt en schenkt haar leven in het verborgene aan… katten.

Een mens zou voor minder! Wij hebben geen centen op andermans rug verdiend , we leven niet rijkelijk en toch…wij zijn echte liberalen. We worden nu in de hoek gedrukt door “Partij” liberalen. Dit zijn de legale witte boorcriminelen die in naam van Covid, een maatschappij hebben gegijzeld een DICTATUUR onwaardig! Nee, ik heb echt geen vertrouwen meer in “de politiek” , eigen zak eerst hun devies en geld verdienen op andere mensen hun rug is hun leuze!

Voor mij is liberaal zijn: leven in vrijheid maar zonder een ander zijn vrijheid te beperken, mijn vrijheid begint waar die van jou eindigt en omgekeerd !

Helaas ik weet niet hoe lang we het nog gaan uithouden want alle marktjes (rommel of avondmarkten) zijn door de Belgische dictators afgeschaft ! En ja ik heb al drie prikken gekregen  en ja ik hou mij aan jullie regels en ja ik betaal veel belastingen om hier te mogen overwinteren in Spanje en ja ik leef nog …maar een nieuw vrolijk jaar is er voor mij niet meer bij.

Bedankt alle legale zogenaamd brave politici , die dik geld verdienen op de extra vergaderingen en commissies door de pandemie. Bedankt om jullie geld in jullie eigen zakken te steken om mooie stoeterijen met dure paarden te onderhouden. Om te pretenderen dat jullie van dieren houden en foto’s te verspreiden in jullie tuin met hangbuikzwijnen , pauwen enzovoort , ja ik ken Michelbeke hoor, ik was er ooit meer dan eens … Ik was ooit blauwe voorzitter weten jullie dat nog … Raf Van Duyse , de man die iedereen RECHT in de ogen durft kijken, de kleine katman. www.kattenadvies.be  Ah ik zal nooit veranderen maar dat wil ik ook niet hoor…


Begin 2022 dus iedereen die zich “BV” acht, of het nu een politieker of een conférencier is wil wel iets kwijt dan, dus ik als “kleine” katman mag niet achterblijven …

Veel reacties krijg ik niet hoor op mijn mail die ik naar diverse “belangrijke” personen stuurde maar dat hoeft ook niet. Er zijn er , de meeste trouwens, die denken : die komt gewoon weer schooien en nu is het voor “stomme katten”.

Bwah laat ze maar denken wat ze willen want ik heb ook mijn gedacht en gelukkig hebben ze mij als zwerfkat alsnog niet vergiftigd , dus ik leef en zwijg nooit tot de dood.

Wellicht heb ik mijn fierheid meegekregen van mijn moeder, die bleef na mijn geboorte, alleen met zes kinderen, ik was de jongste .. Stel dat mijn vader normaal (wat jullie nu toch normaal noemen) was geweest, was ik wellicht advocaat geworden , wie weet, als zoon van een commissaris ..

Maar het leven is wat het is en als Gentenaar (voor een stuk toch) ken ik één gezegde goed:

NIE NEUTEN , NIE PLUEJEN !!

Tot volgend jaar (hopelijk)

NB: ik zat wel wat op de kap van den Herman, maar eigenlijk van alle dikke koppen is hij nog de slechtste niet, ik heb enkel geen respect voor namen en titels, we gaan allemaal naar hetzelfde toilet …

Ik heb respect voor de daden van mensen, als het tenminste goede daden zijn …

De Kleine Katman

Deel dit hier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: