Vaarwel Adam

Ik herinner me nog toen ik als klein kind bij Eva moest gaan slapen omdat ze schrik hadt.
Schrik voor het moment waarop Adam weer dronken zou thuiskomen van het café en ze dan weer slaag zou krijgen of bruut aan zijn lusten zou moeten voldoen.

Voor mij was Adam nochtans lief, hij leerde me vroeg opstaan en dat werken belangrijk was, hij leerde me naar de koers kijken.

De Adam’s keken toen allemaal samen naar één zwart/wit tv met een bak Stella in het midden en Merckx zorgde weer voor een prachtige kilometers lange ontsnapping, Fred riep zich schor in de micro en op het podium zagen we steevast twee of meerdere mooie bloemenmeisjes de winnaars kussen…

Het is gedaan, voorbij voor Adam, hij is een “metoo hastag” geworden, hij moet worden verbannen naar de diepste kerkers, samen met de Bart De Pauwen van deze tijd.

Het is nu tijd voor “Eva”, zij komt nu ook mee koersen, ze ziet er prachtig uit in koersbroek en strijdvaardiger dan ook… Ze lijkt wel testosteron gedreven en … meer en meer op de Adam die ze heeft verbannen naar donkere oorden. Wellicht doen ze nu iets in het water, want Eva’s die vrouwelijk zijn, komen niet meer in beeld, tenzij ergens in een “schunnig” privé berichtje onder Adam’s in het geniep mag men nog een vrouwelijke vorm van Eva bespeuren maar hoe lang nog …

In wetenschappelijke kringen is men intussen aan het zoeken naar een oplossing om voor eens en altijd af te geraken van Adam. Met één levende Adam cel zal men in de nabije toekomst kweekzaad kunnen fabriceren, gedaan met Adams dus lang leve Eva met de broek aan…

Eva hoeft niet meer mooi en sexy te zijn, ze hoeft ook niet meer te kunnen koken, kuisen, ze moet nog enkel bevelen kunnen geven en met een elektrische groene wagen rijden.

Eva staat voor alles wat goed is, alles wat modern is, alles wat ecologisch en milieuvriendelijk is, alles wat politiek correct is. Geef nu zelf toe, politieke Adam’s maken er momenteel wereldwijd een potje van, ze zorgen ervoor dat ze levenslang aan de macht zijn en zijn ofwel dement of ze zijn stapelgek. Heel af en toe is er een land waar “Eva” al aan de macht is maar het is tot hiertoe nog een kleine grijze muis met broek aan.

Maar het tij is aan het keren, net als de stoere “Adam Dieselwagen”, die vanaf 2025 niet langer ons “gezondheid” zal schaden, zal Eva de Adam’s vernietigen. Eva ziet al een wereld waarbij ze online het meisje van haar dromen kan samenstellen samen met haar partner…

Adam’s kan je dan online niet meer aankopen, enkel nog in zwarte illegale circuits misschien waar ze gebruikt worden voor rare praktijken onder enkele Eva freaks …

De nieuwe Eva is vandaag al een feit, gedaan met Adam die de macho uithangt! Eva kan alles veel beter dankzij de dagelijkse portie testosteron in het drinkwater.

Adam kan de dag van vandaag maar beter leren strijken, wassen, kinderen opvoeden en zorgen dat het eten klaar staat wanneer Eva thuiskomt. Want dan alleen kan hij zijn uitroeiing wat uitstellen en gedaan met fantaseren en masturberen over vervlogen tijden hé Adam, aan het werk nu!

 

Stafke is een fantast die intussen zelf prostaatkanker overwon en dus geen gevaar voor alle Eva’s van deze tijd, je hoeft dus geen aandacht te schenken aan zijn uitleg hier hé dames.

Deel dit hier:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: